Grupper

Kun de med Administrator rollen har mulighet til å opprette/endre grupper.

Dette er en side for Administratorer og betalende kunder av APEX.

Alle i ditt firma, saksbehandlere, og de med tilgang til en bolig som er del av en gruppe, kan se gruppen som boligen er en del av.

Innhold
Hvordan opprette en gruppe
Legg til medlemmer i gruppe

For å komme deg til funksjonen Grupper i APEX, går du hit:

• Trykk Meny.
  • Trykk på Admin, for å åpne flere valg.
  • Trykk på Grupper, for å komme til området for grupper.

Hvordan opprette en gruppe

• Trykk pluss ikonet plusikon_Skjermbilde.png nederst til høyre.
  • Da kommer du til et skjema, hvor du må fylle inn litt informasjon.
  • Fyll inn navn på gruppen under "Navn".
    • Dette er et obligatorisk felt, og må fylles ut for å opprette en gruppe.
  • Gi gruppen en beskrivelse under "Beskrivelse".
  • Fyll inn organisasjonsnummer (hvis tilgjengelig - som et eks.: sameiet) i feltet "Orgnr".
  • Gi dokumentet - som kan være samtykke/avtale/informasjon - et navn under "tittel". Dette vil alle i gruppen skal ha tilgang til.
    • Tittel er et obligatorisk felt, og må fylles ut for å opprette en gruppe.
  • Skriv eller lim inn ønsket tekst inn i tekstfeltet, som blir dokumentet gruppen forholder seg til.

• Trykk så "LAGRE" nede til høyre.

Legg til medlemmer i gruppe

Deretter vil du få opp et nytt felt nederst, hvor du kan legge til medlemmer til gruppen. Ved å søke i feltet "prosjekt" får du opp prosjekter du har tilgang på. Feltet "bolig" lar deg søke opp boliger og kundene som følger med dem.

• Etter at du har søkt på prosjekt, vil du få forslag til hvilke boliger du vil legge til. Trykk bare på en bolig, så blir den lagt til i gruppen.
  • Boliger lagt til i gruppen kan fjernes ved å trykke på kysset til høyre for boligene.

• Gruppen i sin helhet kan slettes ved å trykke "SLETT" nede til venstre.
  • Trykk til slutt "LAGRE" igjen nede til venstre, for at boligene blir lagt til gruppen.
  • Etter det, finner du igjen gruppen i listen til "Grupper", hvis du ønsker å gjøre endringer eller lese gjennom.