Kunder i APEX

Her samler vi informasjon som gjelder for Kunder-siden i APEX.

Dette er en veileder for de som behandler boligkunder i APEX.

Kunder finner man slik:

1. Logg inn og trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Trykk deretter på "Kunder" i menyen.

Kunder

Funksjonen Kunder, lister opp og lar deg administrere kunder som ditt firma har registrert.

Opprett kunde

Med plussikonet nede til høyre, så kan du enkelt opprette nye kunder for senere registrering av eierskap.

Kundelista

Her kan du søke opp og administrere kunder som du og ditt firma har opprettet og registrert på deres prosjekter.

TIPS!

• I feltet "Søk" på toppen, så kan du søke på navn, nummer, e-post og annen informasjon registrert på dine kunder.
  • E-posten som kundene er registrert med må være unik per kunde. En e-post kan derfor ikke brukes på to forskjellige brukere. Får du beskjed om at brukeren allerede eksisterer når du oppretter en ny, så kan du søke på e-posten her og finne den eksisterende brukeren for videre behandling.