Legg til RUH-behandler

Innsendt skjema for uønsket hendelse, eller RUH, må behandles, og her viser vi hvordan legge til en behandler.

Dette er en veileder for utbyggere, entreprenører og ansvarlige for RUH.

Etter at RUH er aktivert for et prosjekt, må det også legges til en behandler som skal administrere de innkommende rapportene.

Les mer om å aktivere RUH på prosjekt her.

Legg til RUH-behandler

1. Trykk på menyen til venstre, velg "Prosjekter" og ditt prosjekt.
  2. Trykk på sirkelen nede til høyre, og velg "Administrer uønskede hendelsesbehandlere".
  3. Her har du seksjonen "Uønskede hendesesbehandlere", hvor du helt til høyre har et pluss-ikon.
  4. Trykk på pluss-ikonet, og skriv inn ønsket behandler.
  5. I "Periode" kan du sette en bestemt periode hvis behandleren skal ha tilgang. Når perioden utløper, vil behandler bli fjernet.
    • Bare la feltet stå, hvis behandleren skal være permanent eller om du selv vil administrere når behandler skal fjernes.
  6. Trykk til slutt "Lagre".

I seksjonen, vil du nå se navnet på behandleren, og gjeldende periode.

Trykk på søppelkasse-ikonet ute til høyre, hvis du ønsker å fjerne behandler manuelt.