Legge til tilvalgbehandler på et prosjekt

Som tilvalgsbehandler kan man sette opp tilvalgsbanken, administrere tilvalg for et prosjekt samt ha tilgang til tilvalgsordrene som kommer inn fra boligkunden.

Dette er en veileder for utbygger/entrepenør eventuelt eksterne som skal behandle tilvalg i APEX.

For å kunne administrere tilvalg i APEX må man ha rolle som tilvalgsbehandler eller administrator på det aktuelle prosjektet.

Følg disse stegene for å legge til en tilvalgsbehandler:

• Logg inn i APEX, og klikk på menyen øverst til vestre.
  • Klikk på "Prosjekter".

• Søk på det aktuelle prosjektet og klikk på det.
  • Klikk på prosjektmenyen nederst til høyre

• Finn knappen som heter "Administrer tilvalgsbehandlere"
  • Du ser da hvilke tilvalgsbehandlere som er lagt til på  prosjektet.
    • Trykk på blobid2.png ved siden av en tilvalgbehandler dersom du ønsker å slette han/hun som tilvalgsbehandler.
    • Trykk på høyre for å legge til ny tilvalgsbehandler.

• Fyll inn informasjon i dialogboksen som åpner seg og trykk LAGRE.

Tilvalgsbehandler for prosjekt er nå lagt til.

Er du nysgjerrig på tilvalg, kan du lese mer om det her.