Opprette fagområde

I APEX kan du opprette fagområder som er knyttet til din bedrift.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Du kan deretter knytte disse fagområdene til leverandører på dine prosjekt. Hvis du ønsker å administrere fagområder på prosjekt, klikk her. I sakslisten, eller i befaring når du viser punkter på plantegning, kan du illustrere de ulike fagområdene ved å på forhånd gi de en fargekode. Det gjøres på samme sted som du oppretter fagområdet.

Merk at du må inneha rollen som administrator i APEX for å kunne opprette fagområde for din bedrift.

Følg disse stegene for å opprette et fagområde og legge til fargekode:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre.
  • Trykk på Admin
  • Trykk på Fagområder

Du vil nå se en oversikt over fagområdene for din bedrift.

• Trykk på plussikonet nede til høyre for å legge til fagområde.
  • Fyll inn fagområdet og eventuelt velg fargekode for fagområdet.
  • Trykk LAGRE.
  • For å gi fagområdene dine fargekoder kan du også trykke på sirkelen ved siden av fagområdet etter at fagområdet er opprettet.

Dersom farge ikke er angitt vil markeringene ha kun ha farge ut i fra om de er åpne, aktive eller utførte. Fargen for fagområde vil vises med en liten sirkel inni markeringen som vist under:

Ønsker du å deaktivere et fagområde? Klikk her for å lese mer.