Opprette fagområde

I APEX kan du opprette fagområder for din bedrift.

Dette er en guide for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Du kan deretter knytte disse fagområdene til leverandører på dine prosjekt. Hvis du ønsker å administrere fagområder på prosjekt, klikk her. Du kan også fargekode de forskjellige fargekodene, det gjør du på samme sted som hvor de settes opp.

Merk at du må ha rollen som administrator i APEX for å kunne opprette fagområde for din bedrift.

Følg disse stegene for å opprette et fagområde og legge til fargekode:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre.
  • Trykk på Admin
  • Trykk på Fagområder

Du vil nå se en oversikt over fagområdene for din bedrift.

• Trykk på plussikonet nede til høyre for å legge til fagområde.
  • Fyll inn fagområdet og eventuelt velg fargekode for fagområdet.
  • Trykk LAGRE.
  • For å gi fagområdene dine fargekoder etter de er opprettet, kan du trykke på sirkelen ved siden av fagområdet.

Dersom farge ikke er angitt vil markeringene ha kun ha farge ut i fra om de er åpne, aktive eller utførte. Fargen for fagområde vil vises med en liten sirkel inni markeringen som vist under:

Ønsker du å deaktivere et fagområde? Klikk her for å lese mer.