Portal Innlogging - logg inn som boligkunde

Her tar vi for oss hvor og hvordan du som boligkunde logger inn på APEX.

Hvis du er boligkunde eller eier av en bolig, i APEX så kan du logge inn på din bruker via nettsiden https://portal.apexapp.io/.

Hvis du er kjent med APEX fra før, og tidligere har forholdt deg til annen nettside, så har vi gjort det slik at alle boligkunder nå kan forholde seg til samme nettside for innlogging. Ta det med ro, hvis du logger inn på det nettstedet du tidligere har brukt, så skal du også bli videreført til https://portal.apexapp.io/ når du prøver dette etter oppdateringen. Da vil du enten allerede være innlogget, eller med mulighet til å logge inn.

Logg inn i Portal

Når du kommer til siden for innlogging så blir du møtt av et e-post felt og passord felt. Her skriver du inn den e-posten du er registrert med, i sammenheng med passordet ditt.

Er du ikke sikker på hva passordet ditt er, kan du bruke funksjonen for "Tilbakestill passord" nede til venstre for å resette til et nytt passord som du kan huske og bruke i fremtiden.

Du kan lese videre her om hvordan du går videre med resetting av passord her.

Et par ting å huske på ved innlogging:

• Første gangen du logger inn, så lønner det seg å skrive inn e-post og passord manuelt. Du kan etter første vellykkede innlogging velge at nettleseren din lagrer innloggingsinformasjon for deg til fremtidige innlogginger (hvis du ønsker).
  • Feltene er sensitive på store og små bokstaver, og det er derfor viktig å passe på at e-posten skrives inn med liten forbokstav først hvis det er slik den er registrert i systemet.

Man har også alternativ som å logge inn med Google-kontoen din, eller Microsoft-kontoen din. Merk at man i det tilfellet må være lagt til med samme e-post i APEX, som den e-posten man har knyttet til en av kontoene.

Eksempel: Hvis "ola@nordmann.no" er e-postadressen på Google-kontoen og som man er lagt til med i APEX, så vil man kunne logge inn med denne funksjonen. Men hvis "ola@nordmann.no" er den man er lagt til med i APEX, og "nordmann@ola.no" er Google-kontoen, vil ikke dette funke.

Etter at du har logget inn, kan du lese videre her om hvordan du velger enhet du vil administrere.

Du kan også lese videre om funksjoner du kan bruke i Portal, for eksempel Nyheter i Portal.