Portal Velg enhet

Her tar vi for oss landingssiden til boligkunder som er lagt til på flere enheter.

Hvis man er registrert som eier av flere enheter i APEX, er at man får oversikt over alle enhetene via brukeren sin. Det første man må gjøre her, er å velge hvilken enhet man ønsker å administrere eller se informasjon om.

Trykk da bare på knappen "Gå til enhet", så er du i gang med informasjon og henvendelser som spesifikt vil være for den valgte enheten.

Etter at du har valgt din enhet, vil du videre kunne sende henvendelser, se nyheter om prosjektet, eller sjekke dokumenter og FDV for boligen/enheten. Disse funksjonene finner man i menylinjen etter å ha valgt en enhet. Videre lesestoff om disse funksjonene kan man finne her:

Hvis du er ferdig med å administrere den valgte boligen, og ønsker å velge en ny, kan du trykke på meny-ikonet oppe til venstre. Da vil du få noen valg hvor "Hjem" tar deg tilbake til siden som lar deg velge enhet.

Er du ferdig med å administrere boliger og brukeren din, kan du trykke på menyen oppe til venstre og velge "Logg ut", eller bare krysse ned APEX og komme tilbake til dette en annen dag.