QR koder på byggeplass

Her tar vi for oss hvordan man kan opprette QR koder for å sjekke inn på byggeplass i APEX.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører i APEX.

QR koder lar deg enkelt navigere til spesifikke nettsider, og for å gjøre oppgaver helt uten å skrive inn nettadresser. Dette er veldig til hjelp hvis man hurtig vil sjekke inn på en registrert byggeplass i APEX.

QR på Byggeplass

1. Trykk på menyen oppe til venstre i APEX, og velg "Byggeplasser".
  2. Velg byggeplassen du vil lage QR-kode for.
  3. Inne på byggeplassen vil du ha noen ikoner oppe til høyre, hvor qrIkon lar deg opprette en QR-kode.
    • Denne koden kan du skrive ut, og henge opp på tavle/vegg. Ansatte på byggeplassen vil da kunne bruke en QR-scanner, rette den mot koden, og gå rett til å være sjekket inn på byggeplassen.
    • Er de allerede logget inn i APEX, vil de automatisk bli logget inn når de går til siden, ellers må de logge inn først.

TIPS! Det er flere områder og sider i APEX som lar deg generere en QR-kode. Koden du henter ut, brukes for å hurtig komme deg til siden du ønsker.

Det kan du lese mer om her.