Saksoversikt - Leverandører

Det første du ser når man logger inn APEX er din personlige saksliste. Sakslisten er basert på saker du er involvert i.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

Som standard vises kun åpne saker, bruk filterknappene dine på toppen for å endre hvilke saker som vises.

Sortering, filtrering og søk

Filtrering gir deg muligheten for å søke enda mer spesifikt. Man har også muligheten til å sortere listen etter forskjellig data, ved å velge fra rullegardin-menyen. Man kan også søke i sakslisten.

Eksport

Nederst i menyen som kommer opp ved å trykke "flere filter" finner man knapper for å eksportere listen til PDF, CSV eller Excel. Eksporten lister opp alle sakene som vises i listen basert på de filtrene du har satt.

Ved å trykke på ønsket eksport sendes en lenke til brukerens e-postadresse. Følg lenken for å åpne/laste ned filen. Se hvordan du gjør en eksport her.

Opprett ny sak

Ved å trykke på plussikonet mceclip3.png nede til høyre, kan du opprette en ny sak og knytte den til et prosjekt eller bolig, og deretter gi den til en leverandør. Her kan du markere saken direkte på plantegning og legge ved filer i saken. Se hvordan du oppretter en sak her.

Saksvisning

Inne på sakene kan du se informasjon om saken og:

Liste, Markeringer og Kalender mceclip0.png

Øverst til venstre, inne på sakslisten, kan du velge hvordan du ønsker å vise sakene. Her kan du se de i liste (står på automatisk, du kan trykke på fanen for markeringer for å se alle markeringene for det filteret som er satt, og du kan velge kalender for å se hvordan sakene fordeler seg i tidsrom.