Tilbakestill passord

Dette er siden for deg som har glemt, må sette eller tilbakestille passordet ditt fordi du ønsker å få logget inn

Dette er en veileder for boligkunder som bruker APEX. Mangler du invitasjon til å logge inn i Portal, må du ta kontakt med din utbygger/entreprenør for å bli lagt til og tilsendt invitasjon.

Om du har glemt passordet ditt for å logge på Portal kan du få tilbakestilt passordet ved å gjøre følgende:

• Gå til https://portal.apexapp.io/
    • Dette er den siden som alle boligkunder og eiere av en enhet logger inn via i APEX.
  • Nede til venstre, under innloggingsskjemaet, vil man finne en knapp hvor det står "Tilbakestill passord", som du kan trykke på.
  • Etter å ha trykket på "Tilbakestill passord", blir du bedt om å fylle inn din e-postadresse (husk at e-posten du skriver inn her må være den samme som du er registrert med i systemet, som også kan være den du tidligere har mottatt en invitasjon via).
    • Det er viktig at du fyller inn e-posten din slik den ble registrert i systemet.
      Et mellomrom på starten eller slutten, samt stor bokstav der det ikke skal være en, vil kunne føre til problemer.

• Du vil da motta en e-post fra APEX. Trykk på den grønne boksen 'Resett passord'  for å sette ditt passord.

Ditt passord må inneholde:

• Minimum 8 tegn langt. (********+)
  • Minst 1 stor bokstav. (A, B, C...)
  • Minst 1 tall. (1, 2, 3...)
  • Minst 1 spesialtegn. (; . , - & % ¤ $...)

Obs! Lenken du mottar på e-posten er tidsbegrenset. Har tiden gått ut på lenken, kan du be om ny lenke for å sette nytt passord. Dersom tiden har gått ut - trykk på lenken “Prøv på nytt! Reset passord her”.

Fyll inn din e-postadresse, dette må være samme e-postadressen som den du mottok den opprinnelige invitasjon til MinSide på. Du vil nå få tilsendt en ny e-post med ny lenke til setting av passord.

Passord kan også endres etter innlogging i MinSide. Dette gjøres på Meg og min bolig.