Frigjøre bolig for ny overtakelse

Hvis det er gjort en overtakelse på en bolig i APEX, vil denne boligen være registrert som overlevert.

Dette er en guide for utbyggere/entreprenører som bruker APEX.

For å åpne for en ny overtakelse må du først slette den gamle.

Slik finner du frem til å frigjøre en bolig for ny overtakelse:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk Prosjekter.
  • Velg det aktuelle prosjektet fra listen. Du kan også søke.
  • Rull ned til seksjonen Boliger, og finn raden til enheten man ønsker å frigjøre.
  • Ytterst til høyre for enheten vil man finne tre prikker, som gir menyen til enheten hvis man trykker på den.
  • Velg Frigjør bolig for overtakelse i menyen som dukker opp.
boligmeny
  • Du får da et spørsmål om du er sikker - trykk Ja.
frigjorBolig
  • En statusboks nede til høyre vil indikere når boligen er frigjort og klar for ny overtakelse.

boligFrigitt

MERK!

Hvis man ikke har gått en overtakelse på enheten, eller allerede frigjort enheten for ny overtakelse, vil det istedenfor bare stå "Overtakelse" her. Trykker man på "Overtakelse" vil man da gå direkte til å starte en ny overtakelse for den enheten.