Aktiver RUH i ditt prosjekt

Funksjonen RUH lar alle på arbeidsplassen sende inn en rapport digitalt.

Dette er en veileder for entreprenører og utbyggere med et prosjekt i APEX.

Før RUH kan tas i bruk, må det aktiveres i ditt prosjekt slik at APEX vet hvor det skal sendes og mottas.

Aktiver RUH i prosjekt

1. Finn "Prosjekter" i menyen, og naviger til ditt prosjekt.
  2. Deretter må du redigere ditt prosjekt.
    • Trykk på blyant-ikonet oppe til høyre for å redigere direkte, eller på sirkelen nede til høyre for å få opp menyen i prosjektet og deretter velge "Rediger Prosjekt".
  3. Inne på redigering av prosjektet, velg seksjonen "Prosjektinnstillinger".
  4. Under "Uønsket hendelse" trykk på og marker boksen for "Tillat at RUH opprettes" .
    • Nå har du aktivert RUH for ditt prosjekt.
  5. Til høyre for denne boksen har man også valget om å "Tillat markeringer på prosjektplanløsninger når uønskede hendelsesrapporter opprettes"
    • Dette låser opp muligheten til å bruke plantegninger fra prosjektet til å markere direkte på plantegninger for hvor den uønskede hendelsen oppstod.

Under denne boksen, skal det nå dukke opp en link og en QR-kode. Det er link og QR-kode mannskap og besøkende bruker for å få tilgang til RUH skjemaet.

Heng opp QR-koden lett tilgjengelig på arbeidsplassen, slik at andre kan scanne den og komme til riktig skjema. Linken kan sendes ut til mannskap, eller henges opp sammen med QR-kode.

Du kan lese mer om å sende inn RUH skjema her.