Arkiver byggeplass

Har du opprettet en byggeplass, kan det også hende at du må slette den. Her ser vi på hvordan.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører som benytter seg av byggeplasser.

Du finner byggeplass i APEX her:

• Trykk på menyen i APEX.
  • Velg deretter "Byggeplasser".
  • I listen, velg din byggeplass.

Etter at du har opprettet en byggeplass, så har du mulighet til å åpne og se den, samt redigere den helt etter behov.

Du kan lese om å opprette en byggeplass her.

Du kan lese om å redigere byggeplassen her.

Arkiver byggeplass

Etter at en byggeplass er opprettet, kan det også være behov for å avslutte byggeplassen, noe du gjør ved å arkivere byggeplassen. Å lukke byggeplassen, vil holde den åpen, men ikke la noen registrere oppholdet på plassen.

• Naviger til byggeplassen du vil arkivere.
  • Rull ned på siden til du finner to knapper med "Lukk" og "Arkivere".
  • Trykk på "Arkivere".

Dette vil gjøre at byggeplassen din blir arkivert, og ikke aktivt kan bli sjekket inn på. Du kan alltids gå tilbake og dearkivere byggeplassen din, hvis du skulle ha behov for at den blir aktiv igjen.

TIPS! Å ha en aktiv byggeplass fører til en ekstra avgift per måned. Hvis du er ferdig med din byggeplass, foreslår vi at du arkiverer byggeplassen for å unngå at du blir fakturert for mer enn nødvendig.