Arkivere sak

Arkivere saker er en funksjonalitet for å sette en sak som fullstendig avsluttet.

Dette er en side for saksbehandlere, utbyggere og administratorer i APEX.

En arkivert sak er ikke tilgjengelig for leverandører eller kunde, og legger seg "usynlig" for sakslisten. Den arkiverte saken, er det ikke mulig å tilegne ny informasjon.

Hvordan arkivere en sak

For å arkivere en sak må saken være ferdigstilt eller meldt utført av leverandør, altså være "Ferdig". Det er ikke mulig å arkivere åpne saker. Kun Administrator eller saksbehandlere kan arkivere en sak.

• Gå til sakslisten via "Saker" i menyen.
  • Trykk på en sak, eller saken du vil ha arkivert.
  • I saken som dukker opp, vil du ha tre prikker stablet oppå hverandre saksmeny.png. Denne finner du oppe til høyre, som er menyen til saken. Trykk på denne.
  •  Da vil du få opp en meny med valg, hvor et heter "Arkiv", som arkiverer saken hvis du trykker på den.
MERK! Dette funker bare hvis saken er akseptert og fullført.

Da vil saken legge seg utenfor den synlige sakslisten, med mindre du tar steg for å gjøre den synlig igjen.

Hvordan finne en arkivert sak

• For å kunne se en arkivert sak igjen, må du trykke på filter knappen blobid0.png øverst til høyre over sakslisten, og i filteralternativene huke av feltet  blobid1.png nederst i filter-menyen.
  • Går du tilbake til sakslisten, vil arkiverte saker være synlige. De vil se litt annerledes ut, og ha en knapp på seg som lar deg fjerne den fra arkivering.
  • Hvis du åpner en arkivert sak igjen, vil informasjonen være tilgjengelig for alle involverte i saken. En sak kan arkiveres og åpnes etter ønske.
    • MERK! Når en arkivert sak blir gjenåpnet, blir varsel sendt ut til alle som er tilknyttet saken. Kunde får varsel basert på hvilken kategori som er på saken det gjelder.