Arkivere sak

Arkivere saker er en funksjonalitet for å sette en sak som fullstendig avsluttet.

Dette er en side for saksbehandlere, utbyggere og administratorer i APEX.

En arkivert sak vil gjøre saken synlig, men det vil ikke være mulig å gjøre endringer for leverandører eller kunde, og legger seg "usynlig" for sakslisten. Den arkiverte saken, er det ikke mulig å tilegne ny informasjon.

Hvordan arkivere en sak

For å arkivere en sak må saken være ferdigstilt eller meldt utført av leverandør, altså være "Ferdig". Det er ikke mulig å arkivere åpne saker. Kun Administrator eller saksbehandlere kan arkivere en sak.

• Gå til sakslisten via "Saker" i menyen.
  • Trykk på en sak.
  • Trykk på menyen til saken oppe til høyre i saken saksmeny.png

sak_meny_edit

• Trykk på "Arkiver".

Saken er nå arkivert og vil kun være mulig å finne filtrert under arkiverte saker.

MERK! Dette funker bare hvis saken er akseptert og fullført.

Hvordan finne en arkivert sak

• For å kunne se en arkivert sak igjen, må du trykke på filter knappen blobid0.png øverst til høyre over sakslisten, og i filteralternativene huke av feltet  blobid1.png nederst i filter-menyen.
  • Går du tilbake til sakslisten, vil arkiverte saker være synlige. De vil se litt annerledes ut, og ha en knapp på seg som lar deg fjerne den fra arkivering.
  • Hvis du åpner en arkivert sak igjen, vil informasjonen være tilgjengelig for alle involverte i saken. En sak kan arkiveres og åpnes etter ønske.
    • MERK! Når en arkivert sak blir gjenåpnet, blir varsel sendt ut til alle som er tilknyttet saken. Kunde får varsel basert på hvilken kategori som er på saken det gjelder.