Behandle henvendelser

Når boligkundene registrerer henvendelser på MinSide, vil disse henvendelsene bli synlig for saksbehandler på prosjektet.

Dette er en veileder for saksbehandlere som skal behandle henvendelser i APEX.

Saksbehandler kan behandle henvendelsen, ved å opprette den som en sak og gi til rette leverandøren i APEX.

Følg disse stegene for å opprette sak fra henvendelse i APEX:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på skuffen øverst. Tallet ved siden av skuffen indikerer hvor mange henvendelser som ikke er blitt behandlet.

• Du vil da få en oversikt over henvendelsene som ligger ubehandlet, og du kan lage en sak fra en henvendelse, eller slette den.
  • For å opprette en sak trykker du på det lille papir-ikonet til venstre for henvendelsen, da vil informasjonen fra henvendelsen flyttes over til saken.
    Dersom du ønsker å slette henvendelser huker du av i boksen helt til venstre og trykker slett under listen.

• Du vil få opp et nytt vindu hvor informasjonen er flyttet over til å opprette en ny sak. Deretter kan du legge til/endre informasjon før du oppretter saken.
    Her vil du også få mer informasjon enn før, blant annet hvilken bolig henvendelsen kommer fra, og informasjon om kunden det gjelder.

• Huk av om du ønsker å sende varsel til kunde og/eller leverandør om at saken er blitt opprettet, da blir den sendt på e-postadressen som er registrert i APEX. Du har også mulighet til å sende et varsel på SMS, hvis du trykker på bryteren nede i bunnen på vinduet, der det står SMS.
    Disse blir sendt når du trykker LAGRE.
  • Når du har fylt inn ønsket informasjon, oppretter du saken ved å trykke LAGRE nede til høyre. Du blir da værende på siden, og kan hoppe over til dine saker ved å gå i menyen oppe til venstre og finne Saker.

Hvis du har mange saker du bare vil opprette på én og samme gang, uten å gjøre endringer, kan du huke av alle sakene du ønsker opprettet, og trykke LAG SAK. Gjør du dette, vil sakene bli automatisk kategorisert som Reklamasjon, med den informasjonen kunden har gitt.

På samme måte kan du også slette en eller flere henvendelser, hvis det skulle være et behov.