Byggeplass - Sjekk inn

Sjekk inn er en funksjon hvor man kan melde i fra som leverandører, og andre ansatte/besøkende, at man er inne på en aktiv arbeidsplass.

Dette er en veileder for utbygger, entreprenør, leverandør og andre ansatte som skal sjekke inn på en aktiv byggeplass.

Byggeplassen markeres opp på kart og gjøres aktiv gjennom "Byggeplasser" i APEX. På denne måten kan man alltid ha oversikt over hvem som har vært og er på plassen, og føre mannskapslister.

MERK! Sjekk inn er avhengig av at du har posisjonstjeneste godkjent/slått på, på din enhet, samt at du godtar det i nettleseren din når APEX spør om tilgang.

Følg disse stegene for å sjekke inn:

• Velg “Sjekk Inn” fra menyen i Apex
  • Du vil nå få opp en liste med byggeplasser i nærheten av der du er.
  • Dersom du ikke registrert ditt HMS-kortnummer, utløpsdato for HMS-kortet og fødselsdato,  vil du få en påminnelse om dette. For å legge til eller endre informasjon om deg eller ditt HMS kort, går du til profilen din.
  • Trykk på "Sjekk Inn" på den byggeplassen du ønsker å sjekke inn på.

Du er nå oppført i oversiktslisten for den byggeplassen for den dagen.

Manuell utsjekking

For å manuelt sjekke ut av byggeplassen, trykker du på “SJEKK UT” på den aktuelle byggeplassen.

Slå stedstjenester av eller på

For Apple: https://support.apple.com/no-no/HT207092

For Android: Finn innstillinger og søk etter posisjon.