Deaktivere bruker i din bedrift

Som betalende kunde av APEX og administrator i din organisasjon kan du redigere alle brukere i ditt firma.

Dette er en veileder for administratorer som bruker APEX.

Dersom du har brukere i ditt firma som har sluttet, eller som du av andre årsaker ønsker å deaktivere kan du gjøre dette.

Følg disse stegene for å deaktivere en bruker:

1. Trykk meny
  2. Trykk på Firma og Personer
  3. Finn ditt firma
  4. Velg ansatt du ønsker å deaktivere
  5. Trykk på ikonet ved siden av blyanten for å deaktivere brukeren.

Brukeren er da deaktivert og vil ikke lenger vises som ansatt i bedriften.

Deaktivering av en bruker påvirker ikke sakene brukeren måtte være tilknyttet eller har opprettet. Brukeren vil ikke lenger kunne legges til i nye saker.

Det er derfor foreslått at man går over sakene som angår denne brukeren, og endrer til noen andre som skal utføre jobben.