Deaktivere kunde

Dersom du ønsker å deaktivere en kundebruker kan du følge stegene nedenfor.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som har kunder i APEX

Følg disse stegene for å deaktivere en kunde:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på "Kunder".
  • Søk eller scroll for å finne kunden, deretter trykk på navnet til kunden.
  • Trykk på knappen "Deaktiver kunden" til høyre
  • Trykk "Ja" når du er spørsmål om du er sikker på om du vil deaktivere kunden.
  • Du vil da få en beskjed nede til høyre at kunden er deaktivert, og du blir tatt tilbake til kundelisten.