Eksport av sakslista

I APEX er det mulig å eksportere sakslista over saker man er tilknyttet.

Dette er en guide for utbygger, entreprenør eller leverandør som ønsker å gjøre en eksport av saklista i APEX. Man må være betalende kunde for å kunne gjøre en eksport.

Lista kan være for alle saker, eller man kan eksportere en liste ut i fra de filtrene man ønsker. Man kan eksportere til PDF-, CSV- eller EXCEL-format.

Følg disse stegene for å gjøre en eksport av sakslista:

• Logg inn i APEX. Sakslista er det første man kommer til når man logger inn.
  • Klikk på knappen for flere filter flere_filter-1
    • Sett de filtrene du måtte ønske for å få opp de sakene som er aktuelle for eksporten. Se hvordan du filtrerer sakslista her.
    • Siste fanen; "Eksport", gir tilgang til å velge ønsket format for eksporten.
      • PDF blir generert og sendt til din e-post etter noen minutter.
      • CSV og Excel blir lastet ned som en fil direkte fra din nettleser.

eksportere_saker

NB! Dersom du velger PDF kan du maks ta en eksport av 150 saker. Øvrige eksporter vil inkludere alle (de første 1250) saker knyttet til de filtrene man har satt - ikke bare de man ser på første side.