Endre passord

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX. Dersom du er boligkunde og ønsker å endre passord, se her.

Følg disse stegene for å endre passord:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen øverst til venstre.
  • Trykk på navnet ditt på toppen av menyen.
  • Rull ned til feltet som heter "Endre passord".

• Skriv inn ditt nye passord og gjenta ditt nye passord, følg kravene du får underveis.
    • Kravene vil dukke opp under feltet, og endre seg frem til du har et godkjent passord.
    • Du må passe på at du husker og skriver inn passordet likt begge gangene, ellers får du ikke satt et nytt passord. Du kan få en slik feilmelding hvis passordene ikke er like:
  • Trykk Endre passord nede til høyre for å fullføre endringen.
    • Har du ingen rød tekst noe sted, er passordet ditt blitt endret. Gratulerer!

Krav til passord

Passord skal ha minimum 8 tegn, og skal inneholde minst 1 stor bokstav, minst ett tall og 1 tegn.

Vil du lese mer om å redigere din profil, kan du gjøre det her.