Første innlogging i MinSide

Når du kjøper bolig, får du som kunde tilgang til MinSide for din bolig.

Dette er en veileder for boligkunder som bruker APEX. Mangler du invitasjon til å logge inn i MinSide ta kontakt med utbygger/entreprenør.

Det er utbygger/entreprenør som styrer tilgangen til MinSide. Når utbygger/entreprenør har registrert din info vil du motta en e-post fra APEX IT AS med en lenke for første innlogging.

• Dersom du ikke mottar e-post eller har andre problemer med innlogging - Ta kontakt med utbygger/entreprenør for å verifisere at du er lagt til med riktig informasjon.
  • Brukernavnet er din e-postadresse. Du må bruke samme e-postadresse for å logge inn på MinSide.

Når du har fått e-post med invitasjon til MinSide:

• Trykk på lenken i e-posten eller kopiere lenken å lim inn i din nettleser. Lenken tar deg til bekreftelse av dine personalia.
  • OBS: fyll ut alle felter i skjemaet - se eksempel nedenfor - og trykk blobid1.png

*Bildet nedenfor er kun ment som et eksempel, følg lenken i e-posten du har mottatt.

• Alle felter må fylles ut, dersom du mangler å fylle ut noen felter vil du få feilmelding som vist nedenfor:

Fyll ut felter som mangler - trykk blobid3.png

• Når alle felter i skjemaet er fylt ut vil dette bekreftes med følgende melding

• Trykk på lenken blobid5.png for å logge inn på MinSide.
  • Fyll inn din e-postadresse, det er avgjørende at du benytter samme e-postadresse som du registrerte i skjemaet.
  • Fyll inn det passordet du satte under registreringen og trykk   blobid6.png

Du har nå logget inn på MinSide. Trykk her for videre veiledning.

Skulle det vise seg at du likevel ikke får logget inn, er du velkommen til å trykke på chat-boksen nede til høyre på denne hjelpesiden, så kan du melde i fra om problemet direkte til oss på support. Da kan vi hjelpe vi deg så snart vi har mulighet.

Du kan også sende oss en mail på support@apexapp.io.

TIPS! For å finne igjen siden for innlogging senere er der lurt å bokmerke nettsiden eller legge den til som snarvei på hjemskjermen på ditt/din nettbrett/mobil

* Dersom du endrer din e-postadresse  i skjemaet vil ny e-post måtte bekreftes når du logger inn. Profilen vil ikke være 100% fullført og du vil få beskjeden:

Trykk på lenken blobid11.png og følg anvisningene i e-post du mottar.