Oppfølging FDV

Dette er funksjoner som lar deg følge opp jobben som leverandører har gjort via FDV-byggeren i APEX.

Dette er en veileder for utbyggere, saksbehandlere og administratorer i APEX som skal jobbe med filer og FDV-rapporter.

Oppfølging via sak

Når man legger til leverandører på via FDV-Byggeren vil det gå en melding til samarbeidspartneren om at de er lagt til, og har tilgang til å laste opp FDV til sin mappe og fagområde.

Dette finner leverandører ved å klikke på linken i varselet de mottar, eller så kan de også logge inn på APEX, trykke på menyen oppe til venstre og gå inn på "FDV-Bygger".
Les mer om FDV-Bygger for leverandører her.

I tillegg til dette varslet om å bli lagt til, vil det også automatisk opprettes en sak i systemet, som da legger til leverandøren på FDV-mappen, som leverandør på saken. Dette skaper mulighet for å følge opp arbeidet som blir gjort med FDV via samme sak.

sak_FDV

Som leverandør kan man merke saken som "Ferdig", når man er ferdig med å legge inn FDV for sitt fagområde på boligene.

Rapport på FDV

Etter at leverandør har merket denne saken som ferdig, eller merket mappen som "Fullført" inne på FDV-Byggeren, vil det bli satt sammen en rapport som lister opp hvilke fagområder som er ferdige så langt, og en oversikt over hvilke bilder det fagområdet har lastet opp til hvilke boliger.

Denne rapporten kan finnes av saksbehandlere i prosjektet på følgende måte:

• Gå inn på prosjektet i APEX
  • Trykk på de tre prikkene nederst til høyre
  • Trykk på "Administrer FDV"
  • Øverst til høyre vil det være en logo som ser ut som et dokument:
  • Trykk på den, så vil FDV-rapporten bli synlig

Da vil saksbehandler se hvilke samarbeidspartnere som har rapportert seg ferdig med hvilke fagområder/FDV mapper.

I tillegg vil det også listes opp hver bolig i prosjektet, og hva slags fil/bilde som er lastet opp til boligens FDV-mapper.
Da kan man enkelt ta dette som et utgangspunkt for gjennomgang, og skaffe seg en oversikt