Glemt Passord

Dersom du har glemt ditt passord kan du be om å endre dette.

Følg disse stegene for å resette passord:

• Gå til https://app.apexapp.io/

• Trykk på linken Tilbakestille passord.

• Fyll inn e-postadressen du er registrert med i Apex.
    Her er det viktig at du fyller inn e-posten din sånn den er registrert. Et mellomrom på start eller slutt, samt stor bokstav der det ikke skal være en, kan sette en stopper for prosessen.
  • Trykk Tilbakestille passord.

E-posten du mottar vil se slik ut:
  • Trykk deg inn på linken.
  • Du vil da bli sendt til til en side hvor du fyller inn e-postadressen din og ønsket passord.
  • Fyll inn e-postadressen din, og det passordet du ønsker.

Merk!
Kriteriene for nytt passord er som følger:

• Passordet må inneholde minst 8 tegn
  • Må inneholde minst ett tall
  • Må inneholde minst ett spesialtegnFyll inn ditt nye passord, gjenta ditt nye passord.
  • Trykk Tilbakestille passord for å lagre ditt nye passord.
  • Når ditt passord er endret får du følgende melding:

• Trykk på Logg inn hvor du blir tatt tilbake til innloggingen.
  • Fyll inn din e-postadresse og ditt nye passord for å logge inn.