Inviter kunder til APEX

Dette er en hjelpeside for deg som skal invitere dine boligkunder til APEX.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som har kunder i APEX

Hvor du inviterer kundene finner du i prosjektet ditt:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på "Prosjekter" i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne i oversikten til prosjektet, vil du ha boksen "Boliger" du kan trykke på for å se boligene som kundene har tilgang til.

Send invitasjon til kunder

Når prosjektet ditt er satt opp, tilvalg er på plass, og alt er klart til at kundene kan få tilgang, så kan du invitere alle kundene dine med noen tastetrykk.

boliger

• Huk av boksen ute til venstre for de boligene, og kundene, du vil sende invitasjon til.
  • Da vil knappen oppe til høyre bli trykkbar, og vise hvor mange kunder du vil sende invitasjon til.

send invitasjon

• Trykk på knappen for å sende invitasjon til valgte kunder på boligene.

OBS! Sperre på kunde

Etter at det er sendt invitasjon til kunde, så blir brukeren til kunden sperret fra å bli sendt ny invitasjon i 7 dager. Link for å fullføre profilen er aktiv i disse 7 dagene, før den blir inaktiv etter utløpt periode.

• Hvis dette er tilfellet, og kunde støter på problemer i mellomtiden, så kan "resett/glemt passord" brukes. Resetting av passord vil gi samme resultat som å gå via innloggingslenken.
    Les mer om resetting av passord her.
  • Skulle det likevel være trøbbel, kan vi fjerne denne 7-dagers sperren på kunden, slik at ny invitasjon kan sendes. Da trenger vi e-postadressen til kunden det gjelder.

Gratulerer! Kundene dine er nå invitert til å sette opp brukeren sin i APEX.