Last opp logo

Din bedrift kan laste opp logo til bedriftsprofilen i APEX. Logoen vil bli synlig for boligkunkunder på MinSide og på protokoller fra systemet.

Dette er en guide for utbyggere/entreprenører som bruker APEX.

Merk! Logoen kan være i følgende format: jpg./png./gif.

Følg disse stegene for å laste opp logo:

• Logg inn i APEX.
  • Trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på Firma og personer.
  • Søk opp din bedrift og trykk på navnet.
  • Trykk på blyanten øverst til høyre.

• Nederst i bedriftsprofilen er det et felt for logo. Dra filen over til feltet eller trykk på skyen for å laste opp logo. Du kan laste opp flere filer, men det er den filen som ligger først som vil vises for kunden på MinSide og i protokollen. Husk at du må laste opp en fil i bildeformat.
  • Trykk LAGRE

Her vil logoen bli synlig på MinSide: