Legg til ansatt i ditt firma i APEX

Følg denne veilederen for å legge til ansatte i ditt firma i APEX.

Dette er en veileder for betalende kunde som skal legge til ansatte i APEX.

• Logg inn i APEX.
  • Trykk på Firma og Personer i menyen. Finn ditt firma, og trykk på det.
  • Du vil da se informasjonen om ditt firma, samt ansatte som er registrert.
  • Trykk på blobid0.png
  • Fyll inn feltene i dialogboksen.

Merk at navn og e-postadresse er påkrevde felter.

• Trykk LAGRE, nederst til høyre.

MERK! I feltet "Språk" kan du sette foretrukket språk som APEX skal vises i. Allerede når den ansatte logger inn for første gang, vil menyene i APEX vises i det satte språket. Les mer om hvilke språk som er tilgjengelig her.

Den ansatte vil nå få en invitasjon på e-post med lenke til å opprette bruker. Les mer om første pålogging her.