Legg til bolig

Nedenfor beskrives hvordan man legger til boliger manuelt på ditt prosjekt.

Dette er en veileder for utbyggere/entreprenører som bruker APEX.

Etter at prosjektet er opprettet kan du legge til enheter i ditt prosjekt. Dersom du ønsker å gjøre en import av flere boliger samtidig, fra f.eks ei Excel-liste, kan du lese mer her.

OBS! Det er kun saksbehandlere i et prosjekt som kan legge til boliger.

Følg disse stegene for å legge til en enhet

• Logg inn i APEX.
  • Klikk på menyen øverst til vestre.
  • Klikk på Prosjekter.
  • Velg det aktuelle prosjektet i listen, eller les om å opprette et.
  • Trykk på plussen helt til høyre i boksen Enheter.
  • Fyll ut informasjon om enhetene i de følgende boksene:

MERK
    Det er kun påkrevd med navn på enheten.

TIPS
    Følgende informasjon om enheten blir med på overtakelsesprotokollen:

• Enhetsnavn
    • Boligtype
    • Gårdsnummer
    • Seksjonsnummer
    • Parkeringsplass-nummer
    • Adresse
    • Postnummer
    • Poststed
    • Bruksnummer
    • Bodnummer
    • Plantegninger
    • Målernummer for kaldtvann, varmtvann, fjernvarme og strøm
    ny bolig

TIPS

Ønsker du å opprette flere boliger samtidig anbefaler vi å bruke boligimporten. Da kan du f.eks bruke salgslisten, eller en annen liste du har med navn på alle boliger og tilhørende informasjon. Veileder for boligimport i APEX finner du her.