Legg til ny person i firma

Alle med betalende tilgang til APEX kan legge til personer til firma.

Dette er en veileder for utbygger og entreprenører.

Det er en forutsetning at firmaet er registrert i APEX for at du skal kunne legge personer til firmaet.

Følg disse stegene for å invitere en person til å bruke APEX:

• Logg deg inn i APEX
  • Trykk på menyen øverst til venstre
  • Trykk Firma og brukere

• Finn firmaet ved å søke.
  • Trykk "Åpne" på firmaet.

åpne firma

• Trykk på pluss ikonet nederst i høyre hjørne.
  • Fyll inn riktig informasjon om personen, navn og e-post er påkrevet.
    E-postadressen er personens brukernavn for å logge inn i Apex. Det er derfor viktig at denne er riktig!
  • Ønsker du å sette et annet språk enn norsk for den du inviterer kan du velge språk fra nedtrekksmenyen.
  • Trykk Lagre.