Legge til administrator i din bedrift

En administrator i APEX står fritt til å selv legge til flere administratorer i sin bedrift

Dette er en guide for administrator i en bedrift som skal legge til en ny administrator i APEX.

Første administrator i bedriften legges til av APEX når kontakten er signert og firmaet opprettes i APEX.

NB! Den som skal legges til som administrator må allerede ha en bruker i APEX. Se hvordan du inviterer brukere inn i løsningen her.

Følg disse stegene for å legge til en administrator i din bedrift:

• Logg inn i APEX
  • Trykk på Firma og Personer
  • Søk på ditt firma og klikk på navnet til firmaet.
  • Trykk på det lille ikonet ved siden av blyanten oppe til høyre.

• Trykk på blobid1.png nede til høyre
  • Trykk på feltet Bruker og skriv inn navn på brukeren og velg den som skal få rollen administrator.
  • Trykk blobid2.png

Administrator er nå lagt til.

Trykk på blobid3.pngfor å fjerne en administrator.