Opprette byggeplass

Byggeplass er en funksjon i APEX som lar brukere i APEX sjekke inn på en byggeplass og loggføre aktivitet på arbeidsområdet.

Dette er en side for administratorer, utbyggere og saksbehandlere i APEX.

Her vil du kunne få en oversikt over hvem som har sjekket inn når de er på plassen. Alle brukere i APEX kan benytte seg av denne funksjonen.

Innhold

Tegne byggeplassen inn på kartet
Opprette en aktiv byggeplass

Finn Byggeplass i APEX:

• Logg inn i APEX og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk på “Byggeplasser” i menyen.
  • Har du allerede en registrert byggeplass, vil den dukke opp i listen.
    Les videre for å se hvordan du oppretter en ny byggeplass.

Tegne byggeplassen inn på kartet

På kartet har du noen grå ikoner oppe på midten av kartet. Den ene lar deg bevege på kartet (hånden), mens den andre lar deg tegne en form (polygonet).

• Trykk på ikonet med polygonet, og sett første punktet på kartet.
    • Denne lar deg markere flere punkter etter hverandre, for å lage et område.
  • Lag omrisset rundt plassen du ønsker at din byggeplass gjelder for.
    • Den siste markeringen du gjør må være på det første punktet du laget, for å "lukke" formen.
    • Etter at du har laget punktene, kan du også flytte dem rundt, hvis du ikke er fornøyd med plasseringen.

Opprette en aktiv byggeplass

• Trykk på pluss-ikonet plusikon_Skjermbilde.png nederst i høyre hjørne.
  • I skjemaet som dukker opp kan du fylle inn informasjon om din byggeplass:
    • Navn (som er obligatorisk og må fylles ut for å få opprette byggeplassen).
    • Prosjekt (som også er obligatorisk).
    • Adresse (som også er obligatorisk).
    • Kunde.
    • Byggherrerepresentant.
    • Byggeplassleder.
    • Verneombud.
    • HMS-koordinator.

Du har nå fylt ut minimum av det som kreves for å opprette en byggeplass og kan trykke Lagre. Du kan når som helst legge til eller endre informasjon om din byggeplass senere. Det kan du lese mer om her.