Prosjektmeny

Prosjektmenyen er en samling av alle endringene og funksjonene du har tilgjengelig i et prosjekt.

Dette er en hjelpeside for utbyggere og entreprenører som bruker APEX.

Prosjektmenyen finner du inne på hvert enkelt prosjekt, og lister opp alle muligheter du har i et prosjekt. For å finne prosjektmenyen, må du være inne på et opprettet prosjekt.

Naviger til prosjekt:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på Prosjekter i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne på ditt prosjekt, vil du ha en knapp nederst til høyre.

Prosjektmeny

Prosjektmenyen er det runde ikonet med tre prikker nede til høyre, prosjekt meny

inne på prosjektet ditt. Trykker du på denne knappen, vil du få listet opp noen innstillinger og funksjoner i du kan foreta deg i prosjektet ditt i APEX.

Hver av disse funksjonene har en egen informasjonsside som du kan lese mer om. Bare følg linkene i det punktet du trenger å lese mer om.