Redigere bolig

Når man redigerer en bolig kan man endre/legge til informasjon i de samme feltene som når man oppretter en bolig.

Dette er en veileder for utbyggere/entreprenører som bruker APEX.

Merk!

Det er kun saksbehandlere på et prosjekt, og administratorer i bedriften, som kan redigere boliger.

Følg disse stegene for å redigere en bolig:

• Trykk meny blobid0.png som du finner øverst til venstre på siden.
  • Trykk Prosjekter.
  • Velg aktuelt prosjekt fra listen.
  • Rull ned til den blå boksen for boliger, og trykk på de tre prikkene helt til høyre for den boligen du ønsker å redigere.
    • Hvis du har trykket på navnet til boligen kan du også redigere ved å trykke på blyanten oppe til høyre, eller sirkelen med tre prikker nede til høyre.
Skjermbilde 2022-08-08 kl. 13.41.27
  • Nå kan du redigere alle de forskjellige seksjonene med informasjonen til boligen.
  • Trykk på en seksjon for å ekspandere den, og fylle ut/endre ønsket informasjon.
  • Husk å trykk Lagre når du er ferdig.