Send e-post til en sak

APEX har støtte for at du kan sende e-post til en sak. E-posten vil da legge seg som en melding i saken.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som bruker APEX.

Meldingen vil merkes med et ikon som viser at det kommer fra en e-post utenfor APEX.

Det er to måter å sende e-post til en sak på:

1. Enten kan man svare opp saken via et varsel man har fått tilsend på e-post.
  2. Eller så kan man kopiere adressen til saken og videresende viktige e-poster inn i saken.
    • Denne veilederen vil ta for seg denne metoden.

Følg disse stegene for å sende e-post til en sak:

• Logg inn i APEX.
  • Finn frem den saken du ønsker å sende en e-post til.
  • Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på saken.
  • Da får du opp en liste, trykk på e-post ikonet for å sende e-post inn i saken.
    • Her får du også mulighet til å hente ut e-post adressen til selve saken.

skriv_til_sakedit

• Send e-post til det angitte adressen, eller kopier adressen for å videresende en annen e-post.
  • E-posten legger seg som en melding i saken som vist under. Vedlegg legger seg som en fil på saken.

Merk! E-posten du sender fra, må være en som ligger inne i systemet, og har en rolle i saken. En rolle er saksbehandler, leverandør eller boligkunde, og e-posten du sender fra, må tilsvare en bruker i APEX som har en slik rolle.

• Gjør e-posten synlig for leverandør ved å trykke på person-ikonet til venstre nedenfor den røde rundingen.
  • Gjør e-posten synlig for leverandør ved å trykke på person-ikonet til venstre nedenfor den røde rundingen.
  • Brev-ikonet nedenfor indikerer at meldingen er sendt via e-post.