Tag på sak

En "tag", eller også kalt emneknagg, lar deg markere saker med et ord eller en frase som du kan filtrere på igjen senere.

Dette er en hjelpeside for entreprenører og utbyggere som er saksbehandlere i APEX.

Feltet "Tag", som lar deg legge til og opprette en eller flere tags, finner du når du oppretter en sak, og der du redigerer en sak. Disse kan du lese mer om under her:

Opprett en tag

I feltet for "Tag" vil du ha vil du ha mulighet til å skrive inn en valgfri tekst.

• Trykk i feltet " Tag" og aktiver det for skriving.
  • Skriv inn ønsket tekst på tag.
  • Hva du skriver inn er helt opp til deg og ditt behov.
    Eksempler kan være:
    • "Tilbakehold".
    • "Oppfølging".
    • "Prioriter".
    • "Viktig".

(Poenget er at du kan skrive inn en tekst, tema, frase, som lar deg finne tilbake til denne, eller et sett med samme tag senere. Du har alle muligheter og frihet.)

• Trykk på "Enter"-tasten eller "," (komma), for å opprette taggen.

TIPS! Du kan opprette, og fylle inn flere tags på samme sak

Ønsker du å fjerne en tag fra saken, kan du trykke på krysset oppe til høyre i boksen til din tag.

Du kan også trykke to ganger på "backspace" tasten, hvis du har markert tekstfeltet, for å slette en tag.

• Din tag er nå opprettet, og vil følge saken.

Filtrer på tag

I filtrering, vil du kunne filtrere på tags som er opprettet, og tags som er i saker som er tilgjengelig for deg. Les mer om filtrering her.

• Trykk på knappen "Flere filter".
  • I vinduet, ruller du ned til feltet "Tag".
  • Trykk i feltet og skriv, for å søke etter tags.
  • Velg ønsket tag i forslagene.
  • Trykk til slutt "OK" nede til høyre i vinduet for filtrering.
  • Sakslisten din er nå satt til å vise saker med valgte tags.

Bruk en opprettet tag

Alle tags som er opprettet vil være søkbare for alle brukere i APEX.

• Trykke på feltet "Tag".
  • Begynn å skriv for å få opp forslag på eksisterende tags.
  • Trykk på din ønskede tag for å legge den til.