Uønsket hendelse rapport

Med dette rapporteringsverktøyet får man en samlet oversikt over RUH på tvers av prosjekt i firmaet.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som trenger rapportering i APEX.

Du finner dette rapportverktøyet slik:

1. Logg inn på APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Trykk på "Rapportering".
  3. Trykk på kortet "Uønsket hendelse".

Du skal da komme til en oversikt med prosjekter som du i ditt firma har tilgang til.

Det er bare registrerte RUH-behandlere på prosjektene, og brukere med Administrator-rettigheter i et firma, som kan se uønskede hendelser (RUH).

Les mer om å legge til en RUH-behandler her.

Les mer om å legge til, eller sette en administrator her.

Les rapport

Dine aktive prosjekter med uønskede hendelser, vil listes opp med statistikk og deres status.

• Hendelser
    Her ser du antallet registrerte uønskede hendelser på prosjektet.
  • Typer
    Når man registrerer en uønsket hendelse (RUH), så registrerer man hva slags type hendelse det er snakk om. Her listes opp antallet av de forskjellige registrerte typene.
  • Behandling
    Når en RUH er behandlet, eller under behandling, får den en status. Her listes opp de forskjellige statusene, og hvor mange det er registrert av hver.

TIPS!

Dette rapportverktøyet henter informasjon fra de forskjellige prosjektene. Hvis du ønsker å se de registrerte hendelsene, kan du trykke på ga_til_uonsket_hendelse knappen inne i rapporten, for å gå direkte til de registrerte hendelsene.