Legg til tilvalgsbehandler på et prosjekt

Tilvalgsbehandleren er den som tar for seg behandlingen av tilvalgs som er innsendt fra boligkunde, i tillegg til å sette opp tilvalgsbutikken.

Dette er en veiledning for utbyggere og entreprenører som har digitalt tilvalg på sitt prosjekt.

Å legge til en tilvalgsbehandler gjør du via prosjektet ditt.

Du navigerer til prosjektet her:

• Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  • Trykk deretter på Prosjekter i menyen.
  • I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  • Inne på ditt prosjekt, vil du ha en knapp nederst til høyre.
  • Trykker du på den, så får du mulighet til å velge "Administrer tilvalgsbehandlere".

Legg til tilvalgsbehandler på prosjektet

Inne i denne visningen får du opp en liste med tilvalgsbehandlere som er lagt til på ditt prosjekt. Er ingen lagt til fra før, vil det bare stå "ingen roller lagt til". Her skal vi se på å legge til noen.

sok tilvalgsbehandler

• Deretter kan du sette en perioden for tilvalgsbehandleren.
  • Til slutt trykker du "Lagre".

Etter at du har lagt til en bruker, vil du ha muligheten til å slette dem, eller legge til flere om det er flere som skal stå om arbeidet.

legg til tilvalgsbehandler-1