Opprett sjekkliste fra mal

I denne artikkelen vil vi vise hvordan du oppretter en sjekkliste fra en mal.

Dette er en guide for utbyggere, entreprenører og leverandører som skal bruke sjekklister i APEX.

Etter du har laget en sjekklistemal, kan du opprette en sjekkliste ut i fra malen.

Følg disse stegene for å opprette sjekkliste fra mal:

• Trykk Meny
  • Trykk Sjekklister
  • Trykk på den store knappen der det står Sjekklister.
    Du vil da se en oversikt over de sjekklistene som du har tilgang til.
  • Trykk pluss-knappen nede til høyre.
  • Her må du søke i malene du har tilgjengelig, altså opprettet i Sjekklistemal.

• Velg en av malene dine ved å trykke på den. Navnet på sjekklisten vil automatisk bli satt til det samme som navnet på sjekklistemalen. Endre navnet hvis det er ønskelig med et annet navn.
  • Du kan også knytte sjekklistemalen til et spesifikt prosjekt.
  • Trykk deretter Lagre, så vil du bli tatt til din sjekkliste.
  • Trykk på fanen Info øverst til venstre for å administrere sjekklisten
    • Knytt sjekklisten til et prosjekt.
    • Knytt sjekklisten til en bolig.
    • Sett saksbehandler for sjekklisten.
    • Legg til en eller flere "Samarbeidspartner" ved å trykke på plussikonet.
      • Merk, denne dukker bare opp om sjekklisten har et Navn.
    • Gi din sjekkliste en beskrivelse i "Beskrivelse" feltet.
    • Dra og slipp eller last opp filer til din sjekkliste i "Dra og slipp" feltet.

• For å sjekke av punkter på sjekklisten går du tilbake i Liste i fanen over. Ferdigstill elementet ved å trykke i sirkelen "Fullfør element". blobid4.png
  • Opprett et avvik til et punkt ved å trykke på mceclip1.png helt til høyre for punktet.
  • Du har et notatfelt, som du kan notere avvik eller ved andre behov for fritekst i henhold til sjekklisten.
  • Slett elementet ved å trykke på søppelkassen. blobid6.png
  • Ved å trykke på teksten i sjekklistepunktet blir du tatt med til saken for sjekklistepunktet. Her kan du for eksempel legge til flere leverandører på punktet og administrere som en vanlig sak i APEX. I tillegg til å kunne legge til markering hvis det er plantegning på saken eller boligen det gjelder.