Se og rediger prosjekt

Via prosjektmenyen i APEX, vil du kunne redigere ditt prosjekt hvis endringer må til.

Dette er en veileder for utbyggere og entreprenører som bruker APEX

Etter at du har opprettet et prosjekt i APEX, vil du alltid ha mulighet til å redigere det ved en senere anledning. Det kan være for å ferdig fylle ut det du ikke har fylt ut tidligere, eller hvis noe informasjon må oppdateres. Her vil du også ha mulighet til å gjøre endringer på prosjektinnstillingene.

Naviger til rediger prosjekt slik:

1. Logg inn i APEX, og trykk på menyen oppe til venstre.
  2. Trykk deretter på "Prosjekter".
  3. I listen over tilgjengelige prosjekt, vil du kunne finne/søke etter ønsket prosjekt.
  4. Trykk på blyant-ikonet oppe til høyre.
  5. Du kan også trykke på prosjektmenyen nede til høyre på prosjektet. Trykk "Rediger prosjekt".

Rediger prosjekt

Inne på området for å redigere prosjektet ditt, vil du ha mulighet til å endre alle feltene som  har med ditt prosjekt å gjøre, disse ligger under de forskjellige kategoriene i ditt prosjekt. Kategoriene er "bokser" som du kan ekspandere for å se, eller skjule informasjonen du aktivt vil jobbe med.

• Trykk på en seksjon for å ekspandere den, og vise informasjonen du ønsker å redigere.
  • Endre deretter innholdet i ønskede felter og innstillinger.
  • Når du er ferdig med endringene du ønsker å gjøre, kan du trykke "Lagre" nede til høyre, for å lagre endringene dine.

Trykker du "Lagre", blir du tatt tilbake til oversikten over ditt prosjekt.